Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Carnilove Eend & Kalkoen adult voor grote rassen

Model: Carnilove Zalm & Kalkoen adult voor grote rassen

Beschikbaarheid: Op voorraad


Prijs: 18,95€

Excl. BTW: 18,95€


Graanvrij en aardappelvrij

Bij volwassen katten van grote rassen stelt het onderhoud van het bot- en spierstelsel grote eisen aan de voeding.
Carnilove Large Breed Adult is zo samengesteld dat het sterk lijkt op de oorspronkelijke natuurlijke voeding van katachtigen, wiens voeding voornamelijk bestaat uitspieren en botten van prooidieren en aas, in combinatie met de juiste hoeveelheid wilde bessen, groenten en kruiden.
Gevarieerde eiwitbronnen, zoals eend en kalkoen in combinatie met kraakbeen- en mosselextracten, ondersteunen de spiergroei en zorgen voor een optimale lichaamsconditie bij volwassen honden van grote rassen.

Eend is een uitstekende bron van zeer goed verteerbare eiwitten en onverzadigde omega-3-vetzuren, die een positieve invloed hebben op de geestelijke ontwikkeling, het hart en de bloedvaten en de stolling (ze verlagen de bloedsuikerspiegels). Daarnaast heeft het een positieve invloed op de kwaliteit en het uiterlijk van vacht en huid. Kalkoen is rijk aan verteerbare eiwitten en heeft hoge gehalten aan spoorelementen, zoals zink, en bevat daarnaast vitamine B3 en B6, die cruciaal zijn voor een goede hersenfunctie en spierspanning, en een gezonde groei.

Samenstelling: eendenmeel (32%), kalkoenmeel (18%), gele erwt (16%), kippenvet (met tocoferolen als conserveringsmiddelen, 11%), botvrij eendenvlees (5%), tapiocazetmeel (3%), kippenlever (3%), appels (6%), zalmolie (1%), wortel (1%), lijnzaad (1%), kikkererwten (1%), olijfolie (0,8%), groenlip mossel (0,1%), gehydrolyseerde schalen van schaaldieren (bron van glycosamine, 0,026%) kraakbeenextract (een bron van chondroitine, 0,016%), biergist (een bron van mannan-oligosachariden, 0,016%), cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosachariden, 0,012%), Yucca schidigera (0,01%), algen, (0,01%), psyllium (0,01%),tijm  (0,01%), rozemarijn  (0,01%), oregano  (0,01%), veenbessen (0,0008%), bosbessen (0,0008%), frambozen (0,0008%).

Inhoud: 2 kg
 

 


Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            GoedTags: